La Rutlla

QUI SOM?
La Rutlla – Assemblea de Joves de Can Baró i Guinardó som un col·lectiu de joves que volem crear una alternativa juvenil crítica als nostres barris, partint de l’autoorganització del jovent de manera horitzontal i assembleària.

Des de La Rutlla volem constituir un punt de trobada del jovent per treballar i mobilitzar-nos a nivell local per poder fer front a les problemàtiques que patim com a joves. Ens reunim un cop cada setmana de manera autònoma i autogestionada, sense dependre de cap partit o organització adulta.

QUÈ VOLEM?
Treballem per organitzar una resposta juvenil encarada als nostres tres eixos principals de lluita: l’alliberament nacional, social i de gènere.

Per tot això, apostem per la mobilització juvenil com a forma d’encarar la defensa de l’autodeterminació dels Països Catalans i de la nostra cultura, per acabar amb la opressió sexista i patriarcal i per construir una societat socialista i realment democràtica.

Lluitem per articular un projecte popular que avanci en la construcció d’uns Països Catalans lliures i socialistes, des dels barris i les viles apostem per les assemblees locals i la participació com a forma de decisió centralitzada i democràtica, responent a les necessitats i aspiracions de tots els col·lectius de la nostra societat.

QUÈ FEM?
Tot i que la nostra assemblea és encara molt recent, volem començar a construir alternatives reals pel jovent del barri que contribueixen a la participació activa i a la difusió d’una consciència crítica. Creiem que com a joves ens toca assumir la nostra responsabilitat històrica i social.

Actualment, fem una aposta per implicar-nos amb la resta del teixit associatiu del barri per crear alternatives que denunciïn les principals problemàtiques que afecten al jovent català; atur, desigualtat, sexisme, racisme, habitatge, manca d’espais d’oci alternatiu, etc.

Sent coherents amb els nostres tres eixos de lluita això es concreta en:

– Implicació en el les assemblees de treballadores com a via de lluita social
– Col·laboració amb els espais feministes del barri com a via de lluita antipatriarcal
– Construcció d’una Esquerra Independentista forta al barri, en col·laboració amb la resta de nuclis d’Horta-Guinardó, com a via de lluita nacional.

I TU, QUÈ HI POTS FER?
Per poder realitzar tot aquest treball és necessari comptar amb el màxim de joves. Necessitem totes les aportacions i reflexions individuals, doncs aquestes només podran ser assolides satisfactòriament de manera col·lectiva.

Juntes, podem esdevenir un alternativa juvenil real que treballi per la construcció d’una societat més justa, crítica activa i participativa, sense discriminacions de cap mena i amb la complicitat i col·laboració de totes les entitats juvenils possibles.

Contacta amb nosaltres per correu electrònic ajlarutlla@gmail.com

Deixa un comentari